msomimicca

De sista dagarna.

Kategori: Vardag

Oj va tiden springer i väg. Nu har jag snart haft mina välbehövliga fyra semesterveckor. Inne på sista veckan och är väldigt nöjd med va jag fått njuta av! Både sol, bad och avkoppling med nära och kära. Det är ledighet av rang!
Träning har det blivit mycket av i sommar, brorsan och jag har verkligen gått som tåget och kört hårt på gymmet!
Nyss hemkommen från just det - ett pass på Friskis. Passar på att sätta mej på balkongen med duggregnet utanför och läser nya Sköna Hem.

Ha en skön dag!

Mera semester!

Kategori: Vardag

Semestern i bilder

Kategori: Vardag

Diy!!

Kategori: Inredning

Semestern är väl tiden då man ska hitta på grejor, fixa och trixa? Det har jag gjort. En spegel som jag länge spanat in, men tycker är alldeles för dyr fick bli mitt diy för semestern. Här har ni resultatet av ett par bälten från H&M och en spegel ala IKEA!

Homemade.

Kategori: Mat

Som på restaurang. Gudomligt gott!
Vi gjorde en egen gazpacho till middag idag. Per Morberg recept, de hittar ni såklart på recept.nu!

Skulle bli en lampa.

Kategori: Helg

Är på jakt efter en lampa till stugan och idag var en bra dag att leta tyckte jag. Men icke. Fanns ingen som föll mej i smaken, och va hände då? Jo en massa annat slank ner i kundkorgen!
Nya påslakan, förvaringskorgar och en matta! Inte illa det heller.

Och så var det marknad i stan.

Kategori: Helg

Hakade på Anna och Josse på värsting marknaden i Kornsjö. Den blir verkligen bara sämre och sämre, lägg ner! Det enda som inte är skärp är precis vad jag fick med mej hem i påsen idag - ost!
En vällagrad gouda som smakade som om man var i himmelriket.

Här hemma har jag en sjukling som är liggandes på soffan i god vädret. Och det vet ni ju - hur kul är det att laga och äta middag helt själv? Skittråkigt!
Men jag föll inte i fällan att köpa färdig mat, neppeligen. Här blev det en urgod kycklingrätt med mango istället.

När jag ändå är "ensam" så passar jag på att dra på gymmet nu och köra ett sista pass för veckan. I morrn är det faktiskt måndag igen..

Solig fredag!

Kategori: Vardag

En fredag helt i min smak. Först ett pass med brorsan på gymmet och sen brände vi iväg ett gäng till Gullviks härliga strand för häng!

Men hej!

Kategori: Vardag

Som jag nämnde i förra inlägget så är semestern igång. Inledde den på riktigt med en natt i stugan med vänner och sambon, härlig start!
I övrigt är det lata dagar som gäller, förutom ett pass på morgonen som får starta upp dagarna. Det är bland det bästa med att va ledig - få riva av ett träningspass lämpligt tidigt och dagen blir så mycket skönare!
Sov gott, och njut av sommaren. Hej!

Semester!

Kategori: Helg

Dag ett på en fyra veckors lång och härlig semester, magic!

Rockabillykväll

Kategori: Fest

JLT spelade på Olles igår, då passade vi på att ta en förkrök på Höglands nyaste altan innan vi styrde kosan in mot stan för att rocka loss som galningar!

En tisdag genom kameran

Kategori: Vardag

Allt är klart! Nu är det softarläge på jobbet till det att vi stänger igen på fredag eftermiddag. Tjejerna uppe verkade uppskatta vårt slit med att bjussa på lite karra, och vi är såklart inte sämre än att vi fixar till en somrig överraskning i form av bubbel, jordgubbar och melon.
Nu är ledigheten nära!

Bytte ut bubbel mot en supergod proteindrink efter gympasset som nyss är avverkat.. Det smakar faktiskt minst lika gott!

Ha en solig kväll, kram!

Superfront

Kategori: Inredning

När vi var i Stockholm för några veckor sedan sprang vi på Superfront, de coola alternativet att piffa till en beståstomme från IKEA.
Kan redan nu se en sådan i vårt nya boende.
Den här fastnade jag för...