msomimicca

New look

Kategori: Vardag


Lina kom med den briljanta idén att mitt går skulle förvandlas till lila. Sagt och gjort, nu står jag här med en mörklila botten och gillar det skarpt! 

En höjdarkväll del 1

Kategori: Vardag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En bunt med skön kunder välkomnades med röda mattan, grillad korv och 70-tals känsla vid Palladium igår kväll.
Filmen Rush var kvällens starter, sen fortsatte vi nere hos oss på 7an med mat och mingel. Och givetvis tävlingar i Formula 1s tecken!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dressed for success

Kategori: VardagAlltså vissa dagar är mitt jobb bara hur bra som helst! Helst dagar som idag när de här två herrarna bjussade på sej själva. Dressade för partaj!

En bit på väg.

Kategori: Vardag
I går blev det en riktig spontanare till Birsta och IKEA. Tanken var att jag skulle få med mej hem byråer och annat smått och gott för att färdigställa garderoben, men så lätt blev det inte. Nej, så klart var vi långt ifrån varandra i tankarna på hur det ska se ut i vår sk Walk-in. Kort och gott - vi kom hem tomhänta. Endast julpapper, galgar och ljus fick följa med hem. 
Men en bit på väg är vi i alla fall!
Trevlig måndagskväll!

Helt vanlig torsdag

Kategori: Vardag

Spela hockeyspel, äta popcorn och snittar hör till på en torsdag!
I dag i alla fall. Vi var och kikade in invigningen av Canons nya lokaler. Bra uppstart till Modos match som dessutom vann och klättrade i tabellen. Skön dag!

Fyller på med plåt.

Kategori: InredningBörjar tidigt i år. Med sex veckor till julafton har jag redan börjat införskaffa lite nya prylar att pynta hemmet med! En supersnygg plåtstjärna big size är det senaste, och är redan en favvo!

Med vänner i storstan

Kategori: Helg

Det har varit en del Stockholm för oss nu ett tag. I helgen var det dags igen! Satte oss i bilen och brände ner i fredags efter jobbet. En välbehövlig myshelg kombinerat med TRX utbildning i söndags. Några påsar rikare, kvalitetstid med vännerna och fullproppad med inspiration var den helgen över!


Kvänum

Kategori: Vardag


Börjar vår weekend i Stockholm med ett besök på Kvänum! 

Faller på plats.

Kategori: Vardag

I morgon är det en vecka sen Ting1 blev "hemma". Än är det mycket att packa upp och få ordning på men vi har hunnit mycket och känner oss hemmastadda! 
Nästa fix är gardiner. Tar lånat hem tyger och känner, klämmer och funderar. Det lutar åt en mörkgrå till sovrummet, och givetvis med en mörkläggningsfunktion!
Vill få den här härlig hotellrumskänsla som ger en mysfeeling. 

Sov gott och nu blickar vi fram emot helg igen snart!
Mitt i kaoset.

Kategori: Inredning

Nu är vi inne i vårt nya hem! Hitills har vi hunnit med två nätter, massa uppackning och lite piff.
Micke har dragit iväg på match så här hemma strosar jag runt med bra musik bland alla kartonger. Här kommer några bilder!
Trevlig lördag!