msomimicca

Smack!

Kategori: VardagHoppar ur träningstightsen och i fotbollsshortsen. Men först ett sent mellis i magen! Idag blandar jag naturellkvarg och vaniljkvarg med hackat päron, smarrigt! 

Colourcrush

Kategori: VardagMöttes av en färgexplosion i eftermiddags när jag skulle hem. Hur coolt som helst ju! Nu jäklar börjar det ordna upp sej även i hissarna!

Pysseldag!

Kategori: Inredning

Shoppade lös på IKEA igår, vilket till min lycka bidrog till pyssel hemma idag! Bland svordomar och svettlökar står äntligen skåpen färdigmonterade. Nu fattas bara väggbeslagen! 
En ny matta alla Kelim under matbordet fick också följa med hem från det gulblåa varuhuset. Här är reslutatet!
 
Hej!


Skellefteåweekend.

Kategori: Helg

I helgen är vi i ett svinkallt Skellefteå. Våldgästar Josse, strosar på stan, fikar och dricker vin och nån öl. Höjdpunkten med helgen blir kvällens spelning - Hoffmaestro!
Just nu.

Kategori: Vardag

Så här ser hemmet ut just nu. Lite oordning efter att julen plockats bort och innan allt är installerat på plats där de ska stå. Saknar en massa också känner jag - tavlor på väggarna, gardiner, belysning här och var och har några planer på förvaring som ska få flytta in. Men det får ta sin tid helt enkelt!

Trevlig fredagskväll!

Flygande mattan.

Kategori: Vardag

Sucktar just nu över en kelimmatta. Saknar lite värme i inredningen här hemma ochÄ det skulle vara så jäkla snyggt med en sådan matta! Bläddrat igenom otaliga sidor på nätet och en uppsjö visade det sej finnas.. Gör det inte direkt lättare att välja! 
Här kommer ett par för känslans skull...
Bilder: studiokarin.blogspot.se , majascottage.com , livethemma.ikea.se

Those days.

Kategori: Helg

Några få bilder tagna med telefonen från de senaste dagarna i ledighet..

Ett gott slut.

Kategori: Helg

Gott nytt år! Nu är 1:a januari här, ett trevligt 2013 är till ända och säger som alla andra - blickar fram emot ett gott nytt.

Gårdagen spenderade vi i Bonäset med våra mysiga vänner. Uppklädda skålade vi, åt en underbar trerätters och många härliga skratt blev det!

Jobbet kallar återigen i morgon och det känns faktiskt bra att komma igång igen. Spännande att se vad som väntar nu när vi öppnar upp 2014 års kalender...

Bilder från gårdagen kommer också.

Tjoho och trevlig kväll!